Kändisar glider in i det nya året med väskor från Saint Laurent, raden och mycket mer

Förra veckan hittade vi några av våra favoritkändisar när de sparkade av sina 2022 med lite arbete, lite spel, och vidare. Så idag checkar vi in ​​med några bekanta ansikten såväl som några nya. Om du inte har hört, är Kanye West mitt i en virvelvind romantik med en ny dam. Och när Kim K kade av med Pete Davidson, Ye, startade året tillsammans med modellen/skådespelerskan Julia Fox, och idag gör hon sin kändisbagsdebut. Vi fick också Kyle Richards för första gången på ett tag, som hittades före det nya året i Aspen. Kolla in hela mängden kändisar och deras väskor nedan!

Megan Fox fångades och försökte förbli inkognito efter att ha lämnat Nobu i Malibu på nyårsafton. Hon bar en röd kappa som matchade hennes Saint Laurent -patentvideokamerapåse.

Bild via Starstyle.com

Megan Fox
Malibu, Kalifornien

Saint Laurent Patent Lou videokamerapåse

Ashley Roberts gick tillbaka till arbetet och såg ut som elegant som någonsin och skrev också rött. I London hittades hon och lämnade en studio med en Bottega Veneta liten Jodie -väska.

Ashley Roberts
London, England

Bottega veneta den lilla jodie

Den amerikanska rapparen/producenten Anderson .Paak hittades i West Hollywood med låtskrivaren Diane Warren. De två ätade på Craigs och pratade förmodligen allt musik. Han bar en Gucci Messenger -väska.

Anderson .paak
Los Angeles, California

Gucci gg messenger väska

Julia Fox och Kanye West gick ut för ett middagsdatum på den berömda NYC Hotspot Carbone. Paret gjorde vågor under nyårshelgen när de sågs tillsammans för första gången i Miami, om du inte var medveten. Hon bar en Balenciaga timglasväska, som passar med tanke på att en Yeezy X Gap X Balenciaga Collab just tillkännagavs.

Julia räv
New York, New York

Balenciaga timglasväska

Kendall Jenner sågs i LA med en videokamerabesättning som filmer för Kar-Jenners New Hulu reality-show. Hon bar en elegant och mycket 90 -tals inspirerad outfit, som hon avslutade med radens East West -väska.

Kendall Jenner
Los Angeles, California

Raden East West Bag

Efter julen hittades Ashley Benson i Los Feliz med en Chanel -dragskopa -ryggsäck.

Bild via Starstyle.com

Ashley Benson
Los Feliz, Kalifornien

Chanel Drawstring Hink

Kyle Richards sågs i Aspen under nyårshelgen och gjorde lite shopping och undvika snöflingor. Hon bar en Prada Nylon Messenger -väska.

Kyle Richards
Aspen, Colorado

Prada nylonbältespåse