Valentino rouched Petal Zip Satchel

Okej, jag är på humör för att vara uppriktig idag. Så, Amanda, när du kollade in detta, inte gillar mig inte så bra. Jag gillar inte alltid Valentino -väskor. Jag antar att för mig är några väskor lika feminina. Faktum är att jag nästan hamnar lite för mig själv när jag kollade in en av Amandas strålningsvalentino -utvärderingar eftersom vad hon säger är område på, men jag kan fortfarande inte få mig att se ljuset.

Men idag är ja idag en extremt annorlunda historia som mina vänner. Jag tittar på så många saker jag i allmänhet skulle hålla mig borta från men idag, jag graviterar mot.

Allt jag vill göra är att få denna Valentino Rouched Petal Zip Satchel och ta med allt dag varje dag. Mycket först har jag en svaghet för gråa handväskor. I själva verket tror jag att det är rättvist att säga att jag gillar Gray Pures mycket mer än svarta. Galen, eller hur? Tja, förutom det grå läderet, kan jag inte bli tillräcklig av den otroliga ökade ruffle och ökat kronblad som beskriver längs framsidan av påsen. De övre handtagen har en 6 1/2 ″ minskning som lätt kommer att formas i handen eller på din arm. Öppna påsen samt upptäck brunt satinfoder. Saken med den här väskan är att den av någon anledning bara fungerar. Det fungerar perfekt. Det är inte lika feminint; Det har den ideala mängden kvinnlighet. Det här är den typen av väska som skulle vara ett fantastiskt tillskott till dina “Jag kör ärenden” -utseende precis som din “natt på staden” -utseende. Det är perfekt. Få med Bergdorf Goodman för $ 2695.