Vanessa Bruno Fringe Sack

Vi vet alla hur härlig Bottega Veneta Intrecciato -vävda väskor är, men många människor känner att varumärkets enkla utseende inte passar deras personliga stil. Jag kan inte skylla på någon för att jag ville ha något mer, och medan Bottega har gjort ett bra jobb med att blanda upp sin estetik nyligen, har jag ett vävt alternativ för människor som gillar något lite roligare.

Vanessa Bruno Fringe Sack är full av bohemsk struktur och visuellt intresse på ett sätt som kan vara lite för människor som föredrar Bottegas mer traditionella väskor, men det kan vara perfekt för människor som gillar att göra ett uttalande. Jag tror att vi alla vet, vid denna tidpunkt, att ett uttalande är det jag föredrar.

Det knutna mönstret på fransen ger textur ovanpå strukturen, och i en ljusare färg kan gittereffekten ha varit över toppen. I svart ser väskan dock rik och berörbar, och jag vill hålla den i mina händer så att jag kan undersöka dess komplikationer på ett mer fullständigt sätt. Fringen ger den sista stansen av Bohemian Flare, och även om jag inte är ett fan av frans som ett generaliserat koncept, tror jag att det fungerar i detta sammanhang.

Inte bara är väskan visuellt tilltalande, utan jag tror att den också skulle vara ganska funktionell. Vävt läder har en inneboende slang till det eftersom remsor av läder möjliggör mer rörelse än det fasta materialet, och denna väska kommer att sjunka vackert när den transporteras med axeln. Remmarna ser generösa och bekväma ut, och den neutrala färgen innebär att denna väska, trots dess komplikationer, kommer att gå med ett brett utbud av ensemblealternativ. Köp via ShopBop för $ 1494.