Logo Love: Fendi är på det igen, den här gången med en fantastisk ny bältespåse

tillbaka när bältesväskor började dyka upp här såväl som där, jag trodde inte att jag verkligen trodde att de någonsin skulle göra det riktigt Var en sak igen, men just här är vi. Det finns ingen avvisande av att de är här för att stanna, åtminstone för lite tag, eftersom inte bara har bältesväskor varit en enorm del av designers vår 2018 -samlingar, men de har fortsatt att dyka upp bland många av våra föredragna väskemärken. Lineups för före fallet 2018 också. Slutligen grävde jag såväl som hoppade på bandvagonen, liksom med så massor av val, det är svårt att välja en favorit, men detta kan bara ta kakan. Fendis Spring 2018-kollektion förlitade sig starkt på att använda sin logotyp, liksom min logotyp som har fortsatt idealet i före fallet 2018 med märkets senaste logotypväska: Fendi-logotyp Belt Bag.

Medan denna väska är långt ifrån vanlig, gillar jag enkelheten i sin form. Rena, grundläggande linjer är det som gör mig verkligen som den här bältespåsen, medan logotyptrycket på påsens klaff såväl som den guldtonade logotypen med kontrasterande rött läder gör att väskan sticker ut. Jag gillar verkligen exakt hur väskan inte är överallt logotyp, men snarare den präglade läderfliken står i kontrast till den svarta läderkroppen. Saken med bältesväskor är att oavsett om du gillar det eller inte, gör du ett uttalande genom att använda en, liksom jag gillar att detta säger mycket utan att riktigt säga så bra alls. Jag tror inte att jag skulle vilja ha den här väskan nästan lika mycket om det var över hela logotypen. För mig fick Fendi det precis rätt.

Nackdelen med bältespåsar är exakt hur små de är inne, liksom det är inte annorlunda. Jag gillar emellertid att interiören i den här stilen har kortplatser, så att du kan kasta in ett ID, kreditpoängkort, liksom lite pengar utan att ta mycket område i det inre av väskan, som har extremt lite utrymme att börja med. Jag kastade sedan in min telefon, Mario Badescu Lip Balm, en YSL -läppstift, liksom en stor ol -funktion av tums (kan inte lämna hus utan dem – True Story!), Jag hade fortfarande lite utrymme ovanpå av påsen, men om jag använde detta för en utekväll, kan jag komma undan med att bara ta med ovanstående artiklar!

Till skillnad från många andra bältespåsar kan denna väska också användas plånbok-på-kedjestil, med den avtagbara guldkedjan. Jag kan inte lyfta fram tillräckligt exakt hur fantastisk den här funktionen är – det finns verkligen inget mycket bättre än en väska som gör dubbelplikt, särskilt i det här fallet! Om bältesväskor i slutändan slutade vara en saga historia, är denna väska fortfarande traditionell tillräckligt för att den kan användas under många år för att hitta med att använda kedjestemmen. Exakt hur fantastiskt är det? Väskan har en klaffstängning med en magnetknapp såväl som inuti finns det två kortspår. Allmänna dimensioner är 3,9 ″ L x 6,9 ″ W x 1,5 ″ D, liksom du kan förbeställa din egen för 1 290 dollar med Fendi.