Marc Jacobs Iggy axelväska

Nu är detta en överraskning. En höstväska helt utan tappar? men det är sant. Den enda antydan till rocker på denna Marc Jacobs Iggy axelväska är den ganska lugna kedjelänkremmen. Men det är inte anledningen till att jag lockades till den här väskan, som jag medger, är en allt-eller-ingenting-väska, en kärlek-det eller hat-det väska.

Nej, jag gillar det för den unika lila och kricka färgen, som höjs av den quiltade Python -designen. Jag gillar mest den lila färgen eftersom jag är ett enormt fan av lila handväskor. Jag gillar också verkligen när jag ser färgade väskor, för så ofta är påsar i mörkare färger- raktar helt enkelt ögat mot väskan. Plus, är det inte det lilla låset på framsidan bara bedårande?

Den enda klagomål jag har (om väskan, inte låset) är längden på kedjestemmen. Det är så kort att det verkar i proportion med tanke på storleken på påsen. Om det bara hade lite mycket mer längd, skulle man kunna slänga den bekvämt över axeln. Det verkar för mig att det är lite till kort av en rem att göra det; såvida inte påsen slår tillräckligt. Man kan hoppas! Köp via Saks för 1 295 dollar.